Lise Johannessen

 

Sjukt inspirerande,
väl valda ord om mitt hundägande

Mitt favoritord i både hundägande, hundträning och livet är förväntan. Det finns inget starkare. Ni vet fredagskänslan!

Det gamla definitionen pli finns inte mitt tankesätt gällande hundträning! Vill du får en hund som avgudar dig på rätt sätt, glöm den gamla tänket, det gäller även alfahane skrönan.

I detta nu har jag snart 2 valpar som ska socialiseras, det är den tiden du knyter ann till din valp. En flockledare är trygg, varm, påhittig, lekfull, spännande! Där kommer den; förväntan! Trygg, kul rättvis. Bestämd om det behövs, stå vid sitt ord. Trygg hund.

Du blir din valp/hunds starkaste resurs. LEKA, för livet. Viktigt.

Hitta er lek!

Jag har genom åren kört lydnadsträning, tävlat lite. Lärt mig om personspår, även personsök. Luktdiskrimineringskurs, numera kallat nosework. Lärt mina hundar uppletande av föremål. Jag har gått ett antal klickerkurser, något jag verkligen rekommenderar alla för att få den där extra boosten! Ser ni ni spåret som finns på hemsidan, det är där våra hundar lever i dofter, en av de bästa aktiveringssätten!

Lise i kort

Jag är en +50 dam som älskar humor och kanske mest hundar! Vill göra mer än jag hinner, jämt. Bullmastiff har funnits hos mig sen 2004 så ett och annat har jag snappat upp i ämnet. Så är du nyfiken, fråga!

Pin It on Pinterest

Share This